Hirdetés
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- BIOS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Szoval a kerdesek:
- A 2. fejezetnel jarok, es a szefirak kozul 8 van meg (2 hianyzik). Problema, h mar vagy 6 megvolt nekem, mielott tudtam volna, h mire is valok, es nem emlexem, h melyiket honnan sikerult megszereznem, melyik hianyzik meg (hol kell keresni).
Valoszinu, h a vizimai helyeken talaltam az osszest (rengeteg idot elkurtam Vizimaban, bejartam mar mindent ott, ugy ismerem mint a tenyeremet, mar majdnem az osszes szajhaval jatszottam papas-mamast
). Ebbol sejtem, h a mocsarban van meg 2. VAGY mar csak egy hianyzik? Mert a kapott homalyos, utalgato leiras alapjan az utolsot "ajandekba kapjuk az igazsag kereseseert". Ebbol gondoltam, h akinek megvan 9, az az uccsot ingyér megkapja (lehet tul naiv vok
).- Siegfrid adott egy farkasbőrös mellekuldit. Megvan mind a 10 farkasbor, de az a szerencsetlen sose jelenik meg ott, ahol elvileg allomasozik, es ahol korabban mar tobbszor is talalalkoztam vele. Mintha meghalt volna... Tovabbi gyanus esemeny, h a fegyverkovacs es a 'helyettese' egy ideje mar nem szolgalnak ki, mert "nem vagyok a rend baratja". Korabban pedig kiszolgaltak, azota nem tettem keresztbe a Rendnek... Gondoltam mar ra, h kinyirtam volna siegfriedet?
De arra csak emlekeznek... Szal nem vszinu... De akkor mi a franc van? Miert nem talalom, akarmilyen idopontban keresem es akarhol???- Megeri kardot kovacsoltatni? Van 2 piros bizbaszom, meg 3 kek, ez alapjan kovaccsal 3fele kardot tudok kovacsoltatni (annal dragabb, minel tobb benen a piros osszetevo). Erosebb, mint az acel/ezustkard? Megeri az arat? (legdragabb most nekem 900 rubel).
- Hogy kell egyes fegyverosszetevoket rakovacsoltatni a fegyverre? Talaltam tobb cuccot is, ami fegyverre kovacsolhato kiegeszito, de sehogy se birom 'ratenni'. (pl az egyik az ezustkard tulajdonsagait novelne - gondolom orokre).
- Ezustpontot hogyan kapok? Egyet osszeraktam a bestias recept alapjan, de akarhanyszor szintet lepek, mindig 3 bronzpontot kapok, es ezustot nem
Hogy lehet ezen valtoztatni?- Lesz masik witcher acelkard/ezustkard, amit lehet majd hasznalni a jatek soran, vagy ezekkel kell beernem, es kenegetnem kell bizbasszal + kiegeszitoket kell raggatni (vmilyen uton-modon)?
Hirtelen ennyi kerdesem akadt
Remelem vki, aki nagyon okos a temaban, megszan a valasza(i)val, en is megprobalok minden PM-ben kerdezonek valaszolni (de mostantol figyelni fogom a forumban feltett kerdeseket is).
Aktív témák
- Vicces képek
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Star Trek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ebbol sejtem, h a mocsarban van meg 2. VAGY mar csak egy hianyzik? Mert a kapott homalyos, utalgato leiras alapjan az utolsot "ajandekba kapjuk az igazsag kereseseert". Ebbol gondoltam, h akinek megvan 9, az az uccsot ingyér megkapja (lehet tul naiv vok
).
Hogy lehet ezen valtoztatni?