Hirdetés

Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz GypsFulvus2 #1668 üzenetére

Én is kíváncsi vagyok... hja, olvastam ezt a megoldást is az alaplapi hangkártyával, de helyette újrainstalláltam mindent. Gondoltam hátha. Az intró bikjét megnéztem külön, lejátszóval, olyan sokat nem pofázik a narrátor, legalább a zenét végighallgattam. Mondjuk később már meg tudtam oldani ezt a játékban is, csak át kellett nevezni egy dll-t.

A harccal kapcsolatban talán igazad lesz, most épp két katt a kutyus. Egy-egy Swallow (ez a Vit regenes ugye?) lement, de a spéci löttyökre igazából nem volt szükség, pedig vártam. A legjobban meg a fegyvereket sajnálom, szerettem volna, ha felsülök a karddal a sok gyökér ellen a barlangban, de nem.
    Az meg már az én lustaságom, hogy nem megyek vissza a fogadóba a lángszóróért, hogy fegyvert cseréljek, hanem kortyolok egyet, mert az kéznél van. Ja, meg az is elborzasztott, hogy a szilveres kardot helyettesíteni lehet a normál penge bemártásával. Remélem a sebzéseket másképp számolja majd, mert a szkillfát elnézve van némi (nagy) különbség a kettő között. Ha meg szilverként használható így a normál kard, akkor nem látom semmi értelmét azt a részt is fejleszteni (még).

A gyűjtögetés is túl van egyszerűsítve, ez a "bemegyek, kijövök, de jóóól kijövök", ez elég régen volt divat. Nem érzem, hogy ne tudnék akármennyit csinálni akármiből (kivétel a spec itemeseket ugye). Drakensangban ez (is) zseniálisan volt megcsinálva, előbb keresni kellett, meg szenvedni vele, aztán ha már a ház kertjében termesztetted, akkor nem is kellett vele foglalkozni... a legszebb meg az volt benne, hogy hatalmas pénzeket lehetett összekotyvasztani, ha kicsit figyelt az ember.

Megpróbálom én is a másik kameranézetet, hátha. Imádtam, mikor a kutyusok pont akkor jelentek meg, mikor épp beszélni készült hozzám egy NPC. A dialógus elején még volt némi morgás, nézeteltérés, aztán elcsendesedett mindenki, még a pokolfajzatok is leültek a fülüket vakarni, megvárták amíg befejezem a szövegelést. Itt legalább nem teleportálódtak el a párbeszéd közben, mint a Neverwinter Nights 2 esetében. Csata közben, ha túl gyorsan rontottam rá a kutyusokra, akkor viszont igen, köddé váltak... hm.

Az is érdekes volt, hogy járni nem tudott a koma sakkmattrészegen, de a harcra egész jól összeszedte magát. Logikusan arra használtam, hogy gyorsabban jussak el egy távolabbi pontra...

A pincérlány hazakísérése lutri. Van, hogy mindegyik pincsi rárohan, és gyorsan összenyálazzák a bokáját... még kézzelpúzva sem lehet mindig levakarni a csajról a támadókat. Amikor egyedül van a karakter, akkor könnyű... legalább azt elérték, hogy nem akar az ember NPC-kkel rohangálni. Gyertyázzam végig a reverendes küldit, amíg azok a tahók a nőt 'sztatják? Nane:D!

Aktív témák