Hirdetés
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nos, kíváncsi leszek, mire jutsz.
Hangkártya bug: pech. Alaplapi hangkártyával semmi gondom nem volt szerencsére.
Úgy látom, közepes fokozaton kezdted el.mivel hard fokozaton nincs szürke meg sárgára váltó kurzor: ott kizárólag a hang és a ritmusérzék alapján tudod, mikor kell újra klikkelni. Ráadásul ahogy fejlődsz, új mozdulatsorok kerülnek a repertoárodba, tehát gyakran kell új ritmust megjegyezned. Ezt én összehasonlíthatatlanul élvezetesebbnek találtam, mint a kurzorvillogós gyógyhülyeséget. Viszont. Ha közepesen is nehéznek találtad a pincérlány hazakísérését, akkor lehet, hogy hard-on túl szívatósnak találnád a játékot. Az küldetés nehéz, de sokkal könnyebb, mint a nagy kutyus az első pálya végén. Ellenben közepesen szerintem egyszerűen túl könnyű a játék, és rá fogsz unni a harcra. Szóval gondold meg, melyik nehézségi fokozaton játszod. Nekem megérte a hard, még ha az első fejezet kicsit mazo is volt vele. Ha bevállalod, többé nem attól függenek a harcok, hogy "piroseakurzor".
A nézetről. Én gondolkodás nélkül beállítottam a legközelebbi, válfölötti nézetbe. Ezzel egy Gothic-hoz nagyon hasonló nézetet kaptam, amivel soha semmiféle problémám nem volt. Én úgy érzem, ehhez a játékhoz nem illik az izometrikushoz hasonló távlati nézet, mert nem csapatot, hanem csak egyetlen szereplőt irányítasz. Nem éreztem szükségét, és vállfölötti nézetben sosem tapasztaltam olyan problémákat (oldalazva hátrálás, gond az ellenfelek kijelölésével) amiket leírsz. Valószínű, hogy válfölötti nézetre van optimalizálva a játék. (Amúgy kamera optimalizálás szempontjából a NWN2 volt a legrosszabb, amivel dolgom akadt)
A fejlesztésről. Megint csak azt tudom mondani, hogy ha hard-on játszod, akkor különösen az elején nagyon meg kell gondolni mire fejlesztesz, mert a nagy kutyus legyőzéséhez nem lesz elég egy rndom fejleszttt karakter. El kell olvasni minden leírást amit a szörnyes könyvedből, meg Berengár jegyzeteiből, és annak alapján kiokoskodni, hogy ugyan mit is lehet ezzel kezdeni... jobban nem akarom körülírni mert spoilers lenne. Mindenesetre az az első boss a legnehezebb a játékban szerintem. Közepesen nyilván nincs akkora jelentősége mit és milyen sorrendben fejlesztesz. Az első boss előtt mindenképp próbálj meg menteni! Ott jól elbaltázták a készítők a játékot; mentésre kb 0,1 másodperced van, különben végig kell nézned két hosszú videobejátszást is, ha meghalsz ...és garantáltan meghalsz párszor, mert én hardon a 12. nekifutásra tudtam kinyírni a nagy kutyust. Ott szerintem sűrűn fogsz káromkodni te is...
Később is lesznek olyan szörnyek (legalábbis hard-on) amelyekkel szemben okosan kell fejleszteni, mert bizonyos skillek nélkül nagyon nehezen legyűrhetők.
Még valami. Ebben a játékban (ezért is szeretem) TÉNYLEG van jelentősége bizonyos döntéseknek. Előfordulhat, hogy egy bizonyos döntés után, egy fontos szereplővel egyáltalán nem is találkozol, mert döntésed következtében már kinyírták. Ez nem olyan mint a mai Bioware játékok, hogy így is-úgy is ugyanoda jutsz csak kicsit máshogy. Szóval mindig jól gondold meg mit csinálsz! Különösen a második fejezetben, a nyomozásnál!!
A nőkről. Hát a lenegyel tesók egyszerű emberek (kolbászt esznek, vodkát isznak d...-nak- szerintem ez jól van így), ezért Geralt mindig nagyon lényegretörő, az ajándékok kiválasztásában is.
Ha nem szipmpi, egyszerűen hagyd ki, bár szerintem gyakran nagyon szép, művészi kivitelezésű kártyákat lehet kapni.
Akkor végül sikerült hazakísérni a lányt? Megérni...
Ha nem, akkor azt tanácsolom, hogy először a tiszteletes gyertyáit intézd el, mert ha az megvan, már kevesebb kutya támad rátok.
A sztori meg szépen lassan fejlődik, az első fejezetben még csak kersgeted, hogy micsoda a kicsoda. Ha bejutsz a városba, ott majd komolyabb dolgok jönnek.
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Később is lesznek olyan szörnyek (legalábbis hard-on) amelyekkel szemben okosan kell fejleszteni, mert bizonyos skillek nélkül nagyon nehezen legyűrhetők.
Ha nem, akkor azt tanácsolom, hogy először a tiszteletes gyertyáit intézd el, mert ha az megvan, már kevesebb kutya támad rátok.