Hirdetés

Aktív témák

• Archanon

őstag

No, hát sikeresen átvittem én is a játékot. Jhajjaj, de jó volt. Mass Effect 1-2 és Neverwinter Nights [1!!] után ez is a kedvencek listájára került. :) [hmm, első végigjátszásra 19+1 szívecske. Kíváncsi lennék, kit hagyott ki Geralt. :D Rend oldalán, szíve választottja: Shani.]

Szinkronosan vittem végig, ami... valljuk be, nem lett a legjobb. Jó, örüljünk hogy az anyanyelvünkön szólaltak meg a karakterek, híres szinkronszínészek hangjain. Deee... a minőségre azért adni kellett volna, talán ha kicsit több pénzt fektettek volna a dologba. Mert ez a felolvastatják a színészekkel a szöveget úgy, hogy a szerencsétlenek azt se tudják kit szinkronizálnak, hogy néznek ki, MIKOR, milyen esemény közben mondják a játékbeli szereplők azt amit, ez így gáz volt. Legjobban akkor röhögtem, amikor elvileg szenvedniük kellett volna, de tök normálisan, közömbösen mondták a mondanivalójukat. Ehm. Lehetett volna jobb is... sebaj, én megszoktam. :D [Miért is nem angolul játszottam? 1. azért elviselhetetlen nem volt a szinkron, 2. hol kell átállítani? :B Nem találtam erre utaló helyet... 3. elsőre kíváncsi voltam az egész szinkronra. A végére mondom, teljesen megszoktam, és azért előfordultak egész jól sikerült részek is.]

A másik ami nem igazán nyerte el a tetszésemet az a néhány bug [ami számomra elviselhető volt], az az volt, hogy Geralt mindenben megakadt (vagy éppen átment bizonyos elvileg ott lévő dolgokon, mintha szellem lett volna) és a 0 mimika. Szájmozgás is mintha nem is létezne. Pedig 2007-ben azért már szerintem alap lett volna, de hát... [(pl. Beyond good & evil... 2003) Nincs valami szájmozgás fix a gamehez? :DDD ]

Bizony ezeken a hibákon olyküor jókat mulattam, vagy éppen nem, viszont a játék többi része egyszerűen zseniálisra sikeredett, mind a történet, mind a környezet. Nem is zavart hogy olyan "kicsi" volt a világ... Teljesen tűrhető volt. A csilliárdnyi mellékküldetés sem hiányzott, tetszett, hogy szinte minden kapcsolódott a főszálhoz. És ez a szerepjátékos döntéshozatal, hahj, nyamm. :D Tervezem ismételt végigjátszását majd a jövőben, mondjuk azt már angolul.

Más. Szerintetek Witcher 2-nél lesz lehetőség valami karakterimportálásra? Vagy legalább a játék elején egy "teszt" szerű dolog kitöltésére lehetőség, hogy megadjuk, első rész végére milyen döntéseket hoztunk, hogy igazán folytatás lehessen a játék? [egyáltalán folytatás lesz? Vagy Geralt előélete? Erről nem sokat tudok.]

Aktív témák