Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
Aktív témák
-
Archanon
őstag
No, hát sikeresen átvittem én is a játékot. Jhajjaj, de jó volt. Mass Effect 1-2 és Neverwinter Nights [1!!] után ez is a kedvencek listájára került.
[hmm, első végigjátszásra 19+1 szívecske. Kíváncsi lennék, kit hagyott ki Geralt.
Rend oldalán, szíve választottja: Shani.]Szinkronosan vittem végig, ami... valljuk be, nem lett a legjobb. Jó, örüljünk hogy az anyanyelvünkön szólaltak meg a karakterek, híres szinkronszínészek hangjain. Deee... a minőségre azért adni kellett volna, talán ha kicsit több pénzt fektettek volna a dologba. Mert ez a felolvastatják a színészekkel a szöveget úgy, hogy a szerencsétlenek azt se tudják kit szinkronizálnak, hogy néznek ki, MIKOR, milyen esemény közben mondják a játékbeli szereplők azt amit, ez így gáz volt. Legjobban akkor röhögtem, amikor elvileg szenvedniük kellett volna, de tök normálisan, közömbösen mondták a mondanivalójukat. Ehm. Lehetett volna jobb is... sebaj, én megszoktam.
[Miért is nem angolul játszottam? 1. azért elviselhetetlen nem volt a szinkron, 2. hol kell átállítani?
Nem találtam erre utaló helyet... 3. elsőre kíváncsi voltam az egész szinkronra. A végére mondom, teljesen megszoktam, és azért előfordultak egész jól sikerült részek is.]A másik ami nem igazán nyerte el a tetszésemet az a néhány bug [ami számomra elviselhető volt], az az volt, hogy Geralt mindenben megakadt (vagy éppen átment bizonyos elvileg ott lévő dolgokon, mintha szellem lett volna) és a 0 mimika. Szájmozgás is mintha nem is létezne. Pedig 2007-ben azért már szerintem alap lett volna, de hát... [(pl. Beyond good & evil... 2003) Nincs valami szájmozgás fix a gamehez?
]Bizony ezeken a hibákon olyküor jókat mulattam, vagy éppen nem, viszont a játék többi része egyszerűen zseniálisra sikeredett, mind a történet, mind a környezet. Nem is zavart hogy olyan "kicsi" volt a világ... Teljesen tűrhető volt. A csilliárdnyi mellékküldetés sem hiányzott, tetszett, hogy szinte minden kapcsolódott a főszálhoz. És ez a szerepjátékos döntéshozatal, hahj, nyamm.
Tervezem ismételt végigjátszását majd a jövőben, mondjuk azt már angolul.Más. Szerintetek Witcher 2-nél lesz lehetőség valami karakterimportálásra? Vagy legalább a játék elején egy "teszt" szerű dolog kitöltésére lehetőség, hogy megadjuk, első rész végére milyen döntéseket hoztunk, hogy igazán folytatás lehessen a játék? [egyáltalán folytatás lesz? Vagy Geralt előélete? Erről nem sokat tudok.]
Aktív témák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- Intel I5-4670
- AMD Ryzen R5 5600X + Hűtő / Beszámítás OK!
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
[hmm, első végigjátszásra 19+1 szívecske. Kíváncsi lennék, kit hagyott ki Geralt.
Rend oldalán, szíve választottja: Shani.]
Nem találtam erre utaló helyet... 3. elsőre kíváncsi voltam az egész szinkronra. A végére mondom, teljesen megszoktam, és azért előfordultak egész jól sikerült részek is.]
]