Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy barátom külföldön fog tanulni a következő félévben, és lehethogy szükség lenne távsegítséggel / távoli asztallal valamit beállítani / telepítenem majd nála.
Az ő laptopján Win7 van (x86 Prof), én pedig épp most fogom felrakni az enyémre (most még XP-ről vagyok).
A Win7 beépített távsegítség / távoli asztal kezelője milyennek mondható ?
A fő lényeg az egyszerű kezelhetőség legyen (az ő részéről), meg nemtudom pontosan milyen netje lesz, de az sem árt, ha viszonylag takarékos a hálózattal is.Az előbb RealVNC-t próbáltam felrakni nála, rengeteget szenvedtem, mire közvetlen Lan kábel összekötéssel sikerült elindítani (az én XP-s gépemet a laptop már kezdetektől fogva el tudja érni...).
De a routeren keresztül Wifi-vel már nem megy.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest