Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Helloka.

Eddig nem volt sok dolgom a win update-el, mert szóamiszó egyszerűen off volt és nem érdekelt.
De most w7 alatt mégis inkább kipróbálom.
Szóval így van beállítva:
windows update > "frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat"Ajánlott frissítések fogadása: pipa
Kik telepíthetnek: mindenki: pipaGyorsan frissült is, 11 fontos, meg valami 35 nem fontos, amiből 34 nyelvi csomag volt.
Az egyik meg egy realtek hálókari driver. Egyiket se telepítettem ezek közül, mert jó a net, nem kell újabb. Kijelöltem mindegyiket, és elrejtettem (RC-n azért használtam párszor az update-t, azért ismertem ezt a részét)."Eszköztelepítési beállítások módosítása": itt van az IGEN, ami az ajánlott, de én NEM-re tettem, "mindig telepítse a legjobb.....a windows update-ről"...ezen van.
Akkor ugye ebben az állapotban nem települ pl a hálókari sem auto-n, ezért csak megtalálta, de nem telepítette nekem. Én ezt így akarom, akkor ez maradhat így?100%-ra emlékszem, hogy az office is frissült update-n keresztül, de most nem. Mondjuk tudom az okát, mert telepítéskor kikapcsoltam a frissítések keresését, és ezt most egyszerűen nem tudom visszaállítani auto-ra, mert nem találom sehol. Az office beállításáben annyit találtam, hogy frissítések keresése, erre bejön a honlap..de nem ez kellene.

Ezt az office-t töröljem le és kezdjem előről, vagy lesz valahol valami beállítás, ami most nem böki ki a szemem?

Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest