Hirdetés
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Helloka.

Eddig nem volt sok dolgom a win update-el, mert szóamiszó egyszerűen off volt és nem érdekelt.
De most w7 alatt mégis inkább kipróbálom.
Szóval így van beállítva:
windows update > "frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat"Ajánlott frissítések fogadása: pipa
Kik telepíthetnek: mindenki: pipaGyorsan frissült is, 11 fontos, meg valami 35 nem fontos, amiből 34 nyelvi csomag volt.
Az egyik meg egy realtek hálókari driver. Egyiket se telepítettem ezek közül, mert jó a net, nem kell újabb. Kijelöltem mindegyiket, és elrejtettem (RC-n azért használtam párszor az update-t, azért ismertem ezt a részét)."Eszköztelepítési beállítások módosítása": itt van az IGEN, ami az ajánlott, de én NEM-re tettem, "mindig telepítse a legjobb.....a windows update-ről"...ezen van.
Akkor ugye ebben az állapotban nem települ pl a hálókari sem auto-n, ezért csak megtalálta, de nem telepítette nekem. Én ezt így akarom, akkor ez maradhat így?100%-ra emlékszem, hogy az office is frissült update-n keresztül, de most nem. Mondjuk tudom az okát, mert telepítéskor kikapcsoltam a frissítések keresését, és ezt most egyszerűen nem tudom visszaállítani auto-ra, mert nem találom sehol. Az office beállításáben annyit találtam, hogy frissítések keresése, erre bejön a honlap..de nem ez kellene.

Ezt az office-t töröljem le és kezdjem előről, vagy lesz valahol valami beállítás, ami most nem böki ki a szemem?

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest