Hirdetés
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Hobby elektronika
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nekem nincs vele tapasztalatom, mert a 9est használom, és nincs vele gondom. De mint írtam, hallottam egyesektől, hogy gondok voltak meg vannak vele. Persze nem feltétlen jön elő mindenkinél, de ha már ajánlok, akkor inkább azt mondom, aminek biztos jól kell mennie.
McBJani: Értsd úgy, hogy 32 biten vagy olyan korlát, hogy egy alkalmazás nem kaphat 2 Gbnál több memóriát. De előfordul olyan, aminek azért ennél több kell, és akkor az 32 biten beleütközik ebbe a korlátba. Mivel 64 biten nincs efféle limit, ezért ott az ilyen memóriaigényes programnak jobban kell futnia, mint 32 biten.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eFootball
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest