Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
superecneB
őstag
Egy ideje mikor elindítok valamely office alkalmazást, bejön a felkészülés a telepítésre.... és vagy 1 percig telepíti utánna elindul. Régen azonnal indult pl a word ha rányomtam 1 doc-ra. Újraraktam már az office-t de ugyan ez. A ventrilóval is ugyan így minden indításnál mintha felinstalálná újra... ott sem oldotta meg az alkalmazás újratelepítése. Kipróbáltam Wordnél, hogy SP3 as XP kompatibilitási módnál, probléma megmaradt. Valszeg egy Win7 reinstall megoldaná a dolgot, viszont most vizsgaidőszakban erre nem igazán van időm/lehetőségem. Van esetleg valami más megoldás?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest