Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
superecneB
őstag
Egy ideje mikor elindítok valamely office alkalmazást, bejön a felkészülés a telepítésre.... és vagy 1 percig telepíti utánna elindul. Régen azonnal indult pl a word ha rányomtam 1 doc-ra. Újraraktam már az office-t de ugyan ez. A ventrilóval is ugyan így minden indításnál mintha felinstalálná újra... ott sem oldotta meg az alkalmazás újratelepítése. Kipróbáltam Wordnél, hogy SP3 as XP kompatibilitási módnál, probléma megmaradt. Valszeg egy Win7 reinstall megoldaná a dolgot, viszont most vizsgaidőszakban erre nem igazán van időm/lehetőségem. Van esetleg valami más megoldás?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest