Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Saját vélemény, de ha van egy gépem, amin a Windows 7 csak úgy fog futni, hogy kikapcsolok szinte mindent, ami újítás az XP óta, akkor egyszerűbb lett volna maradni az XP-nél.
Másrészről meg elég viccesnek tartom, hogy erőforrásfelszabadításról beszélsz, tehát egy Windows Update-et kikapcsolsz, de felraksz két malware-irtót cserébe

Harmadrészt meg nem szeretne venni mindenki Norton-t vagy Kaspersky-t. Persze warezolni is lehet, de aki vírusirtót warezol, az aztán tényleg teljesen kretén.
Inkább egy free alternatíva + a rendszeres update (nem azt mondtam, hogy maradjon auto-n, hanem azt, hogy legyen rendszeres - ez az elbaszott hozzáállás, hogy "én értek hozzá, nekem arra nincsen szükségem" generál annyi zombit, hogy már lassan Milla Jovovich-ot kell hívni ellenük. Aki "ért hozzá", az update-el.).Igen, CPU-ból indult ki, elég nagy örörségnek is tartom. Működő Aero esetén az XP-hez képest éppen, hogy kevesebb prociidőt foglal le pl. a desktop leképzése, ergo könnyen lehet, hogy service-ek visznek erőforrást, de mások meg felszabadítanak.
Az tény és való, hogy nem a korai XP-s gépekre való a Win7. Nem is értem, hogy van az, hogy a delikvens nem fejleszt évek óta gépet, de mégis van pénze egy Windows7-re, hogy rárakja...

Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest