Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrofon topic
- OLED monitor topic
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ebben az egészben az az érdekes,, hogy ez egy gyakorlatilag 2 napos W7x64 és semmilyen piszkáló program nincs telepítve, semmit nem állítottam el, sőt alig van még rá program telepítve (szinte csak a legszökségesebbek), és mégis ilyet csinált.
Az egyedüli program talán ami bekavarhatott, az a VMware workstation, ez az egyetlen program, amit mostanában kezdtem használni, hogy kipróbáljam az OS X Lion-t.Amit találtam hibát, az annyi volt, hogy a szolgáltatások között a windows idő manuálisra volt állítva. Mondjuk lövésem nincs, hogy ennek milyen állásban kell lennie

Ezt átállítottam, ujra indítottam a gépet, és megint azt a választ adja ha frissíteni akarom, hogy a windows idő szolgáltatás nem indítható el, próbálkozzak később, és mindegy melyik szervert választom ki ugyanez a válasz.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest