Hirdetés
- Projektor topic
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
A Start menüben a User nevére kattintva bejönnek a személyes mappák (Dokumentumok, Letöltések, Kedvencek, Zene, Videó, stb). Jobb gombbal rákattintottam a Dokumentumok-ra, majd a Hely fülnél átállítottam a célt az: 'E:\Dokumentumok' mappára.
Utána átneveztem az E:\ particiót D:\-re. Sajnos ezáltal eltűnt a személyes mappából a Dokumentumok mappa. Nem látható a többi mappa között.

Van valami ötletetek, hogyan lehetne visszahozni? Sehogy sem sikerült sajnos. Registry-ben megtaláltam ezt a bejegyzést:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders\Personal
értéke ez volt: E:\DokumentumokÁt írtam D:\Dokumentumokra, gép restart. Sajnos nem változott a helyzet.

Légyszi segítsetek, ha van valami ötletetek! Azért lenne nagyon fontos, mert sem a Google Earth-öt sem a PowerDVD 11-et nem tudom emiatt felrakni

Google Eart valami 1325-ös hibakódra hivatkozik, miszert érvénytelen a rövid fájlnevek használata és kiírja, hogy: Dokumentumok
Aktív témák
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Viccrovat
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest