Hirdetés
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
A probléma:
Win 7 64 bit Prof. legális kulccsal, amit még az előző munkahelyemről kaptam. Szépen be van állítva a remote desktop, hogyha nem vagyok itthon, akkor is be tudjak lépni, ha kellene bármilyen adat a gépről. Mostanában leginkább az éppen aktuális laptopomról lépek be (Acer), amin egy gyárilag telepített, szintén legális Win 7 Starter található. Mindezek ellenére pár belépés után az asztali gépemen lévő rendszer kitalálja, hogy ő bizony nem legális. Ezt csak úgy tudom helyrerakni, hogy az asztali gépem előtt ülve az indulás utáni figyelmeztető ablakon megnyomom a "get genuine now" gombot, és utána szinte azonnal, 1 mp alatt aktiválódik. (Persze a fekete háttérképet már manuálisan kell kivenni.) A kérdés az lenne, hogy mi a fészkes fenéért szórakozik velem, ha elvileg minden genuine?

Aktív témák
- iPhone 11 Pro 64Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest