Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
KoRner™
tag
válasz
bobsys
üzenetére
Köszi a gyors válaszokat!

Az a helyzet, hogy egyik se volt megfelelő.

Biztos, hogy nem malware, vagy vírus, egy frissen telepített, eredeti CDről származó, bár régi (2000-es) játék könyvtáráról van szó. Már ezerszer volt fent, sose volt vele baj XP alatt régen.A Kompatibilitási okok már jobban tetszenek, tekintve, hogy xp alatt ez nem fordult elő, azonban jelentősége igenis van, hisz nem írtam volna ide, ha lehetne módosítani írni.

A könyvtáron belül meg akartam változtatni egy szöveges file tartalmát, de mentéskor azt írta, hogy a hozzáférés megtagadva, ha pedig új file-t akartam létrehozni a "jobbklikk-menüvel", akkor csak mappát engedett (nem is volt ott más), és amellett is a Windows biztonsági központ logója volt.
Szóval a probléma valahol máshol, vagy máshogy keresendő, kérlek titeket agyaljunk még egy kicsit a megoldhatóságán, fontos lenne módosítanom pár dolgot a könyvtáron belül, de így nem megy.
Módosítás: Most vettem észre, hogy a merevlemezem minden mappája ilyen írásvédettség alatt áll. Bonuszinfo.
Előre is köszönet!

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmvilág
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest