Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Apple MacBook
Aktív témák
-
KoRner™
tag
válasz
Воланд
üzenetére
Nos.
Lefuttattam a Malware programot, semmit se talált a gépen (csökkentett módban).
A fiókomnak pedig teljes mértékben rendszergazda jogosultságai vannak.
Ennek ellenére még mindig nem tudom megszüntetni az írásvédelmet a Program Files-on, illetve azon belül semmin se.Egyéb ötlet?
(Azért köszönöm.
) -
KoRner™
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszi a tippet, megfogadom majd.
Azonban bátyám kiderítette, hogy ez valamiféle Win 7-es védelem a béna felhasználók ellen, hogy mindenhez rendszergazdai jogosultság kell. Asztalra amúgy gond nélkül tudok bármit bárhogyan pakolni, létrehozni, módosítani, a merevlemezre másolni is tudok.
A lényeg, hogy minden komolyabb művelethez (átnevezés, törlés, új dolog létrehozása) rendszergazdai jogosultság kell, ott van mindegyik mellett a biztonsági központ logója.Na ezt a védelmet hogyan tudom kiiktatni?
Vagy van esetleg Win XP-hez hasonlóan egy rejtett Rendszergazda felhasználó, amivel beléphetek, és kedvemre "garázdálkodhatok"?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
KoRner™
tag
válasz
bobsys
üzenetére
Köszi a gyors válaszokat!

Az a helyzet, hogy egyik se volt megfelelő.

Biztos, hogy nem malware, vagy vírus, egy frissen telepített, eredeti CDről származó, bár régi (2000-es) játék könyvtáráról van szó. Már ezerszer volt fent, sose volt vele baj XP alatt régen.A Kompatibilitási okok már jobban tetszenek, tekintve, hogy xp alatt ez nem fordult elő, azonban jelentősége igenis van, hisz nem írtam volna ide, ha lehetne módosítani írni.

A könyvtáron belül meg akartam változtatni egy szöveges file tartalmát, de mentéskor azt írta, hogy a hozzáférés megtagadva, ha pedig új file-t akartam létrehozni a "jobbklikk-menüvel", akkor csak mappát engedett (nem is volt ott más), és amellett is a Windows biztonsági központ logója volt.
Szóval a probléma valahol máshol, vagy máshogy keresendő, kérlek titeket agyaljunk még egy kicsit a megoldhatóságán, fontos lenne módosítanom pár dolgot a könyvtáron belül, de így nem megy.
Módosítás: Most vettem észre, hogy a merevlemezem minden mappája ilyen írásvédettség alatt áll. Bonuszinfo.
Előre is köszönet!

-
KoRner™
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy szeretném megváltoztatni egy könyvtár, és annak egész tartalmának az írásvédelmét (ki akarom kapcsolni), de hiába okézom le, és végzi el a műveletet, ha bezárom a tulajdonságokat, és újra megnyitom, ismét írásvédett az egész.
Keresgéltem Kuglin, eddig sehol nem találtam megoldást rá, a parancssorban is próbáltam már kikapcsolni az Attrib -r paranccsal, de azt írta, hogy "A hozzáférés megtagadva".
Remélem Ti tudtok segíteni! 
A rendszerem pedig Windows 7 Ultimate Edition, magyar
Előre is köszi!

Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)