Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
zoli82x
üzenetére
Röviden: Igen.
DE, arra nagyon ügyelj, hogy az ún visszaállítási kulcs(recovery key) az meg legyen (mentsd el biztos helyre, nyomtasd ki, stb, csak legyen meg). Ilyet még amúgy nem csináltam (tehát letitkosítani egy belső (nem a rendszer-t is tartalmazó) HDD-t, és utána meg újratelepíteni a W7-et), de az "ellenkezőjét" többször, azaz a Bitlockerrel titkosított HDD-t kiszedtem az egyik gépből, és beraktam egy másik gépbe. Ilyenkor van amikor nem elég a jelszót megadni, kell a kulcs is, pl tipikusan abban az esetben, ha az eredeti gépben a W7-ben, a Bitlocker opcióknál az automatikus zárolás feloldása lehetőséget bepipáltam. (Hogy automatikusan csatolja fel a W7 az induláskor a meghajtót vagy partíciót)Ha először csinálsz ilyet, akkor mindenképpen javasolnám, hogy a pótolhatatlan adatokról legyen másolatod.

UI: Nem mindegy, hogy belső HDD-ről, avagy külsö pl USB hordozható HDD-ről van szó. Előbbi esetben a BitLocker, míg utóbbi esetben a BitLocker To Go szolgáltatást lehet csak használni. (Az ebben az értelemben nem számít külső HDD-nek, ha amúgy egy belső HDD-t egy pl rackben hordozol magaddal, de amúgy meg az alaplapra pl sata kábellel kapcsolódik)
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest