Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
zoli82x
üzenetére
Röviden: Igen.
DE, arra nagyon ügyelj, hogy az ún visszaállítási kulcs(recovery key) az meg legyen (mentsd el biztos helyre, nyomtasd ki, stb, csak legyen meg). Ilyet még amúgy nem csináltam (tehát letitkosítani egy belső (nem a rendszer-t is tartalmazó) HDD-t, és utána meg újratelepíteni a W7-et), de az "ellenkezőjét" többször, azaz a Bitlockerrel titkosított HDD-t kiszedtem az egyik gépből, és beraktam egy másik gépbe. Ilyenkor van amikor nem elég a jelszót megadni, kell a kulcs is, pl tipikusan abban az esetben, ha az eredeti gépben a W7-ben, a Bitlocker opcióknál az automatikus zárolás feloldása lehetőséget bepipáltam. (Hogy automatikusan csatolja fel a W7 az induláskor a meghajtót vagy partíciót)Ha először csinálsz ilyet, akkor mindenképpen javasolnám, hogy a pótolhatatlan adatokról legyen másolatod.

UI: Nem mindegy, hogy belső HDD-ről, avagy külsö pl USB hordozható HDD-ről van szó. Előbbi esetben a BitLocker, míg utóbbi esetben a BitLocker To Go szolgáltatást lehet csak használni. (Az ebben az értelemben nem számít külső HDD-nek, ha amúgy egy belső HDD-t egy pl rackben hordozol magaddal, de amúgy meg az alaplapra pl sata kábellel kapcsolódik)
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sh4d0w: Nyitlocker
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest