Aktív témák

• Steelmanus

addikt

válasz Sweet Lou 6 #38388 üzenetére

Igen, mert altalaban nem szoktak hasznalni sokan ezt az opciot. En sem kifejezetten, csak kivancsi vagyok arra hogy mi modositja ilyen rossz iranyba a Startmeniu kinezetet es nem tudok rajonni hogy program, vagy a rendszer, vagy mindketto hibazik.
    Amikor feltelepitem a rendszert meg jo, majd WU meg jo, majd magyar MUI meg jo.
    Ezutan jonnek a driverek, pontosabban DX frissites + hangchip drivere, +programok, es legutolsonak teszem fel a Minefield-et, na ennek mar nem jo az ikonja.
    Ezutan feltettem a mostani rendszeremre az ATI CCC 11.01-et, nem tetszett, visszatettem az CCC 10.10-et, ekkor megkaptam a Minefield-hez is a kibovitett opciot, es volt orom.
    Am ma nezem csak a Minefield-e maradt. Most leszedtem a Minefield-et is termeszetesen amint ujra telepitettem egy regebbi verziot belole, az is eltunt, szoval a lenyeg hogy nem tudom hogy mi valtja ki ezt a hibat. Sokaig a ATI CCC +LibreOffice-ra gyanakodtam de mar nem vagyok biztos benne, ujra kellene raknom a rendszert hogy lassam mikor hibazik.

Aktív témák