- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nálam is ha böngésző nem megy, akkor skype, utorrent, symantec antivírus, ati ccc, steam, log me in, duc (Dynamic Update Client), total commander és így eszik 1200 körül, de mivel hogy böngésző ne menjen, azzal együtt pedig általában 1800-2000 körül eszeget, mondjuk nem szoktam 5-6 nál több ablakban böngészni egyszerre. Bár ha valami flashes cucc beleugrik facebook játék ilyesmi akkor eszik maga a böngésző is giga körül.
Viszont nem értem sokan mit problémáznak azon hogy m ennyit eszik a Windows, ha indítanak valamit aminek kell a memória úgyis annak az alkalmazásnak adja, szóval tök mindegy hogy egyébként mennyit eszik, csak ezért írtam hogy nálam is simán nyalogatja a 2 gigát, de nem zavar, mikor játszok a játéknak adja, nem fogok belepiszkálni csak azért hogy ha nézem az asztalt ne 2 hanem 1 gigát írjon ki memória használatnak, azon kívül hogy kevesebbet ír ki használni nem használ csak ront szerintem.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest