- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Epson nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nálam is ha böngésző nem megy, akkor skype, utorrent, symantec antivírus, ati ccc, steam, log me in, duc (Dynamic Update Client), total commander és így eszik 1200 körül, de mivel hogy böngésző ne menjen, azzal együtt pedig általában 1800-2000 körül eszeget, mondjuk nem szoktam 5-6 nál több ablakban böngészni egyszerre. Bár ha valami flashes cucc beleugrik facebook játék ilyesmi akkor eszik maga a böngésző is giga körül.
Viszont nem értem sokan mit problémáznak azon hogy m ennyit eszik a Windows, ha indítanak valamit aminek kell a memória úgyis annak az alkalmazásnak adja, szóval tök mindegy hogy egyébként mennyit eszik, csak ezért írtam hogy nálam is simán nyalogatja a 2 gigát, de nem zavar, mikor játszok a játéknak adja, nem fogok belepiszkálni csak azért hogy ha nézem az asztalt ne 2 hanem 1 gigát írjon ki memória használatnak, azon kívül hogy kevesebbet ír ki használni nem használ csak ront szerintem.
Aktív témák
- iPhone topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Jogász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs