Hirdetés
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
egyre jobban gyülölöm a win7-et, állandóan van vmi hiba az eseménynaplóban. a többséggel megbarátkoztam ,elfogadtam mivel kiderült h azok másnál is jelentkeznek...
de ma megint jött egy újabb mégpedig a zsír új pendrive-ommal van vmi baja, Kingston DT 410 szépen működik ha jóól látom, de néha csatlakoztatásnál Disk error-okat látok. (id 11 ) miszerint a vezérlővel van vmi baja. már le is formáztam ,de ua. Xp alatt semmi gondja.
usb-s külső vinyó is ok és a másik pendrive is. kivéve h másolás közben egyszer csak nem látta
de annál hibát nem írt. így aztán nagyon megbízható, ha lemezképet akarok rámásolni ,vagy éppen a rendszert akarom majd újra rakni

(több usb kiementen is néztem ua )
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de annál hibát nem írt. így aztán nagyon megbízható, ha lemezképet akarok rámásolni ,vagy éppen a rendszert akarom majd újra rakni