Keresés

Aktív témák

• Blazkowicz

tag

Hali.
    Azt el lehet érni valahogy hogy a Win7 alapértelmezésben mindig "lista" nézetet mutasson. Én szinte állandóan ezt használom de minden egyes új mappánál a "részletek" nézet van.

• Blazkowicz

tag

Hi.
    Sajnos rá vagyok kényszerülve, hogy mappán belül név és módosítási dátuma szerint rendezzem a fájlokat (felváltva). A problémám az, hogy az OS felcseréli a növekvő, csökkenő sorrendet. Én a növekvőt használom, de amikor név szerinti rendezéstől átváltok módosítás szerintire (itt még marad a növekvő), majd vissza név szerintire, csökkenő lesz. A miértre tudja valaki a választ?

• Blazkowicz

tag

válasz Sub-ZeRo #34090 üzenetére

Köszönöm a válaszokat. Nem lettem nagyon boldog :((( :)

1. Most "módosítás dátuma" szerint rendezem, ami addig jó amíg frissen módosított fájlokkal foglalkozok de a későbbiekben a név szerint rendezés lenne a jó, de ha rögtön rendezi akkor keresgélhetek.
    2. Ezt szomorúan hallom. Nem fontos, hogy úgy legyen ahogy az XP-ben csak ne legyen annyira szem előtt, vagy a legjobb az lenne ha kiírna egy üzenetet hogy "biztos ki a akarja kapcsolni/újraindítani/kijelentkezni" stb.
    +1 Nekem az a gomb teljesen felesleges (nem írok túl sűrűn DVD-t, ill. ha igen akkor a szokásos módon), ráadásul az ajtós házam miatt még egy kis bosszankodás ha véletlenül rányomok.

Tegnap még vissza akartam rakni az XP-t, ma délelőtt már nem, de most megint vissza raknám :D
    Még próbálok megoldást keresni ezekre a "hibákra" (is), aztán majd meglátom hogy visszajön e az öreg róka.

• Blazkowicz

tag

Hello.
    Én pár napja ismerkedek a Win7-el, miután váltottam a jó öreg Xp-ről ( :O ). Eddig elég vegyesek az érzelmeim de adok még időt a felfedezésre, tapasztalásra. 2+1 kérdésem lenne.
    1. Azt hogy lehetne megoldani, hogy ha egy mappába letöltök/másolok egy fájl, akkor az ne rögtön ABC szerint rendeződjön, hanem kerüljön az utolsó helyre (mint alapból az XP-n), és csak egy frissítés után rendeződjön ABC szerint. Eleinte azt hittem hogy nem került be a mappába a fájl, pedig már ott volt :)
    2. Rá lehet venni a Win7-et, hogy a Start menüben a Leállításnál kérjen megerősítést, mert én már többször rányomtam és sitty-sutty kilép. Akkor is rányomnék, ha pl. felhasználó váltást vagy újraindítást raknék a helyére. Nekem az is jó lenne ha eltűnne onnan valami kevésbé feltűnő helyre :)
    +1 ugyan ez a gondom az írás gombbal. El lehet tüntetni, vagy megerősítést kérni, hogy ne nyissa ki a DVD tálcát?
    KÉP

Remélem nem én vagyok a 625. aki felteszi ugyan ezeket a kérdéseket :D

Még egy. Tudtok ajánlani a Tweak UI-hoz hasonló megbízható programot?

Aktív témák

Hirdetés