Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Üdv!
Kerestem (de igazából azt sem tudom hogyan kellene rákeresni
) de nem találtam, hogyan tudnám kikapcsolni, hogy ne tegye teljes méretűre egy ablakot ha oldalra húzom. Eléggé idegesít, mert általában azért húzom oldalra hogy lássam mi van mögötte, nem azért, hogy teljes méretű legyen.
A másik, hogy ha sok ablak van nyitva, és csoportosítja a tálcára, megoldható, hogy csak kattintásra átvált az ablakra, nem pedig villog végig az összes ahogy végighúzom rajta az egeret?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de nem találtam, hogyan tudnám kikapcsolni, hogy ne tegye teljes méretűre egy ablakot ha oldalra húzom. Eléggé idegesít, mert általában azért húzom oldalra hogy lássam mi van mögötte, nem azért, hogy teljes méretű legyen.