- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Éppen ez a problémám. Pont ezt csinálom, de az almappák egyszerűen lesz**ják. Hiába van jól beállítva a főmappában minden, beállítom, hogy minden almappára legyen az érvényes és nem történik semmi.
Normális esetben ilyenkor feljön egy kis ablak, ahol elindul egy csík és végigpörgeti az új beállításokat az összes almappán, de itt nem történik ilyesmi. Az almappák egyszerűen nem tekintik szülőnek a főmappát. Ezért is írtam le részletesen, hogy előtte újraformáztam az eredeti mappát (ami egy egész partíció) de a beállításokhoz nem nyúltam, nem tudom, hogy ez megzavarhatja-e a dolgokat.
Ha az egyik almappát átmásolom egy másik megosztott mappába, akkor annak megkapja tökéletesen a beállításait és remekül működik. Ha visszamásolom a problémás mappába, akkor újra beállítódnak a rossz engedélyek, de fogalmam sincs honnan szedi őket, mert nem a főmappától az biztos.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest