Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Éppen ez a problémám. Pont ezt csinálom, de az almappák egyszerűen lesz**ják. Hiába van jól beállítva a főmappában minden, beállítom, hogy minden almappára legyen az érvényes és nem történik semmi.
Normális esetben ilyenkor feljön egy kis ablak, ahol elindul egy csík és végigpörgeti az új beállításokat az összes almappán, de itt nem történik ilyesmi. Az almappák egyszerűen nem tekintik szülőnek a főmappát. Ezért is írtam le részletesen, hogy előtte újraformáztam az eredeti mappát (ami egy egész partíció) de a beállításokhoz nem nyúltam, nem tudom, hogy ez megzavarhatja-e a dolgokat.
Ha az egyik almappát átmásolom egy másik megosztott mappába, akkor annak megkapja tökéletesen a beállításait és remekül működik. Ha visszamásolom a problémás mappába, akkor újra beállítódnak a rossz engedélyek, de fogalmam sincs honnan szedi őket, mert nem a főmappától az biztos.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest