Hirdetés
Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Éppen ez a problémám. Pont ezt csinálom, de az almappák egyszerűen lesz**ják. Hiába van jól beállítva a főmappában minden, beállítom, hogy minden almappára legyen az érvényes és nem történik semmi.
Normális esetben ilyenkor feljön egy kis ablak, ahol elindul egy csík és végigpörgeti az új beállításokat az összes almappán, de itt nem történik ilyesmi. Az almappák egyszerűen nem tekintik szülőnek a főmappát. Ezért is írtam le részletesen, hogy előtte újraformáztam az eredeti mappát (ami egy egész partíció) de a beállításokhoz nem nyúltam, nem tudom, hogy ez megzavarhatja-e a dolgokat.
Ha az egyik almappát átmásolom egy másik megosztott mappába, akkor annak megkapja tökéletesen a beállításait és remekül működik. Ha visszamásolom a problémás mappába, akkor újra beállítódnak a rossz engedélyek, de fogalmam sincs honnan szedi őket, mert nem a főmappától az biztos.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest