Hirdetés

Aktív témák

• Janika21

tag

Sziasztok!

Adott egy Asus F5V típusú notebook amin gyárilag nem volt operációs rendszer viszont a csomagban 1db komplett vista driver cd van. Ez minden fontos drivert és egyebet feltesz.

Tiszta szoftver program keretein belül meg is igényeltem anno annak rendje és módja szerinte a Vistát ami szépen fel is települt,driverek tökéletesen mentek mint említettem a cd-n fent van minden beteszem a lemezt és automatikusan felmegyek minden ami kell frissítettem office, felhasználói programok minden. Belaktam. Szépen muzsikált! Viszont meg voltak,vannak a gyermek betegségei amin kis trükközéssel,állítgatással túl lehet lenni.

Na tehát a Vista szép volt és jó úgy ahogy. Megjelent a Windows 7! Na mondom nekem ez kell ! Sok jót hallottam róla ismét igénylés Tiszta szoftver. Meg is jött. Fel is raktam !

Na innen jöttek a problémák. Driver probléma csak, mással nincs baj. A gépem maximálisan megfelel a rendszerhez.

Notebookom adatai :

Core Duo T2130 1,86 GHz,
    3 GB RAM,
    120 GB HDD,
    15,4" Color Shine,
    ATI Mobility Radeon X2300

Tehát ami probléma és nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni! A laptopomhoz nincs Win 7 driver csak Vista és Xp. Az xp-t is próbáltam de nagyon érdekesen futott rajta hiába a gyári driverek nem volt jó! A vista ami egyedül jó volt.

Mit tudok tenni,hogy helyre jöjjön ? Régebben is feltettem már itt ezt a kérdést és azt mondták tegyem fel a Vista drivereket nem baj menni fog azzal is. 1. Nem tudom miket kell felrakni és miket nem :F 2. Nem tudom nem csinálok e rosszat azzal ha felrakok mindent. Nem lehetne írni az Asusnak valahova hogy mi a teendő ? Volt olyan probléma,hogy a hangok nem voltak jók. Kamera nem volt. Kártya olvasós sem. Videódriver érdekes. Meg még sok minden. Vistánál a lemezről vagy 30 dolgot feltesz. Ja és a Win 7 nem jelez semmit,hogy bármilyen hardver vagy szoftver hiányozna szerinte minden rendben holott nagyon nem :F Megnéztem ott a hardver kezelőben is ahol lehet frissíteni őket szerinte minden rendben + Win update nem talált semmilyen drivert pedig fullra van frissítve.

Tudtok valamit mondani mert már nagyon idegesít,hogy van egy jó laptopom és nem tudom használni?. A vista itt ott hülye volt de legalább nem voltak ilyen gondok. Tegyem vissza azt vagy meg lehet oldani ezt is ?

Előre is köszönöm :R

További szép estét mindenkinek !

Aktív témák