Hirdetés
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
thx. amúgy az alaplapi cucc-al kapcsolatban: ez azért nem egészen így van, mert ha egy asztali géphez nem teszel fel alaplapi chipset drivert a vinyók szépen Pio módban fognak futni. És mindent felismert, észre sem veszed hogy valam nincs rendben, csak baromi lassú lesz a vinyó...
Most telepítem a cuccost, de nem ajánlotta fel a vinyó formázását, illetve sehogy sem tudtam előhozni. (mint xp-nél hogy fat 32, ntsc...stb). Csak elkezdte telepíteni. Na ilyenkor mi van, milyen formátum lett most rajta...vagy 64 bit-nél már csak 1 féle van, és auto olyanra formázza? Meg nem ártott volna partícionálni telepítés előtt. Azt hittem ez is lehettséges lesz telepítés során.
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs