Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
thx. amúgy az alaplapi cucc-al kapcsolatban: ez azért nem egészen így van, mert ha egy asztali géphez nem teszel fel alaplapi chipset drivert a vinyók szépen Pio módban fognak futni. És mindent felismert, észre sem veszed hogy valam nincs rendben, csak baromi lassú lesz a vinyó...
Most telepítem a cuccost, de nem ajánlotta fel a vinyó formázását, illetve sehogy sem tudtam előhozni. (mint xp-nél hogy fat 32, ntsc...stb). Csak elkezdte telepíteni. Na ilyenkor mi van, milyen formátum lett most rajta...vagy 64 bit-nél már csak 1 féle van, és auto olyanra formázza? Meg nem ártott volna partícionálni telepítés előtt. Azt hittem ez is lehettséges lesz telepítés során.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest