Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
johnny82 #29628 üzenetére
Goto Chrome topik
-
Clemi
veterán
válasz
johnny82 #4188 üzenetére
már töröltem. A következő lehetséges opciókat láthatjuk. A 8 megásat sem engedi törölni. Jobbegérre ua, mint a képen.
NEM JÓ! Miután törölted a logikai particiót, és a végén azt a kicsi darabot, NE formázd, hanem hagyd úgy, és ami a winyó eleján van elsődleges partició, azt hozd létre újra, de a winyó teljes méretében, és utána formázd egyben az egészet!
Azon a képen amit linkeltél, a logikai partició megint formázva van!
-
válasz
johnny82 #4185 üzenetére
Szüntesd meg mindkettőn a partíciókat és csinálj egy db-ot, persze adatvesztéssel jár mert formázni kell.
hackeeeee! Nekem olyan kellemetlenséget okozott ez a partícionálás dolog hogy már nem is foglalkozom vele. Feltettem a wint. van egy 320 és egy 80-as, eddig sorba voltak, de újabban már nem, a 4db 320-ason lvő partíció C- je és D-je közé beteszi a 80-ast (ő magában 80giga), így ami eddig D volt az E lesz és a többi. Jobban tetszett amikor még a 80-a a sor végén volt és G betű volt a jele. Nincs türelmem a betűkkel játszani már marad így.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest