Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Nyomtató topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Ne vedd személyeskedésnek, mert nem annak szánom...

Úgy éves szinten hány gépet telepítesz?
(Ha hozod a min. 365/év átlagot, akkor eldiskurálhatunk priv-ben a kérdésről)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
UI: Nem írtam, hogy akadozik az x64...csak ha megnyitok egy alkalmazást, akkor az x86 alatt "egyből" indul, nem kell pl az FF-nek 10 másodperc míg elindul(mint számos gépen x64 alatt) stb stb. Ha telepítesz progikat, sokkal "pörgősebben" lehet haladni mint x64 alatt és még számos példa lehetne. Ezeke összességére értettem hogy "gördülékenyebb", de semmiképp sem azt, hogy "akadozik"...
A bott idő meg hosszabb x64 alatt, stopper aztán hajrá, bár érezhető a különbség. x64-nek még jó pár dolgot be kell tölteni, alapvetően azért, hogy fussanak az x86-os progik, az meg idő...De csak ez miatt természetesen nem váltok x86-ra, csak megemlítettem...
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)