- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Üdv!
A media centerrel kapcsolatban volna egy kérdésem. Az előző win telepítéskor a media centeren belül, vagy a filmek, vagy a dvd(vagy mindkettő) menün belül, volt egy olyan internetes TV szerűség. Nem nagyon tudom jobban leírni, remélem akinél van, tudja mire gondolok. Namost, akkor egy vodafone-os netem volt csak, így nem nagyon erőltettem. Most végre rendes net van, viszont közben újra lett telepítve a gép, és most nincs ez a menüpont az mce-ben. A windows frissítések mind fent(opcionálisak is).
Ha valaki tudja miről beszélek, elárulná, hogy lehet előhozni? Lehet nem érdemes, nemtudom milyen, de szerettem volna most kipróbálni, és rájöttem, hogy most meg nincs, és azért érdekelne a dolog..Előre is kösz

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest