Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hát ne is reménykedj... Úgy is muszáj lesz, ha 2009-es van fent... Máshogy nem fog beengedni...
Mondjuk engen nem ez a frissítés zavar, hanem az, hogy egy "agresszív" egy program... Mikor megvan nyitva, 2-5 ablak + az msn-en beszélgetek és leviszem tálcára, majd az ablakokat is, akkor meg vissza jön az msn.
Minek? Nem engedtem neki...

Amúgy nekem bejövős az új msn és mail, csak remélem ezt az agresszív viselkedést hanyagolhatnák... De van ilyen az mp12-el is...
Aktív témák
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minek? Nem engedtem neki...