Hirdetés

Aktív témák

  • BenJoe80

    senior tag

    Vazze... kezd tele lenni a hócipőm. Tudna valaki segíteni? Felraktam a Windows 7-et, ment is minden szépen. Következő lépés az alaplap telepítő lemeze a driverekkel. Kiír elsősorban valamit, hogy csak OS ill. XP rendszerrel működik. Okay, akkor próbáljuk egyesével. A Realtek drivert okoskodás nélkül telepíti és kéri, hogy indítsam újra a rendszert. Megtörtént...

    Azóta semmi. Elsőnek még csak kiírta, hogy ilyen-olyan meghajtók vannak benne de aztán megállt. nyomtam némi várakozás után egy Ctrl+Alt+Del-t és azóta csak annyit tesz, hogy megjelenik a képernyőn az alaplap logoja - Proactive ai P5GD1 Pro - aztán szevasz; álldogál egy helyben. Azóta is. Ilyenkor mi van? Még csak újra sem tudom telepíteni Win7-et.

    Hogyan bírom működésre a gépet? Továbbá, honnan a bánatból kapok én az alaplaphoz olyan drivert amit a Win7 elfogad (szerintem a Realtek driver tett be neki, fene a válogatós fajtáját)?

    Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

Aktív témák