Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok
Nem szeretnék végigolvasni pár 100 hsz-t, ezért kérem a segítségeteket.
Van egy X200 lenovom és feltettem egy Intel X18 ra a win 7 64 -et.
No az történik hogy az elején amikor még szőz volt az op. a logo betöltés után azonnal betöltött, most meg áll vagy 10-30 másodpercet. Lehet valami nem jól telepítettem . Az elsö telepítésnél még azt írta ki a rendszer teljesítmény mérö hogy 7.8 pont a lemezsebesség . Utána bármennyiszer tettem fel az op. már csak 5,9 pontot adott rá.
Le kellene formáznom a lemezt , de nem a win 7 telepítöjével? teljes törlés kellene, Van összefüggés a bootolás meg a sebesség között?
Köszönöm.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest