Hirdetés
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv!
Van egy zavaró problémám amire nem tudom a választ.
Szal adott egy Win 7Prof 64bi-es rendszer, alaplapi realtec hangkártya, meg aegy logitech x-540es rendszer. kb Egy órája a hangszórók elkezdtek ilyen pattogó ütemes hangokat kiadni, és nem tudom mi okozhatja. Volt teljes driver-reinstall, dugdosása a kábeleknek, rendszerújtraindítás, frissítés. A hangkártya és a hangszóróhibát kizártam, mert ugyanezen a gépen van egy xp is, és ott minden tökéletes. Fél óra zenehallgatás után sincs semmi gond, semmi pattogás. Mivel fél éves a rendszer és végig ez a driver(a win7 szerint a legfrissebb) van/volt fenn a driverre sem gyanakszom, viszont a probléma a küszködések után is még mindig fenn áll. Valaki tud valamit tanácsolni, hogy még mit ellenőrizzek le? Már az őrületbe kerget egy a pattogás.
Aktív témák
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest