Hirdetés
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aha... És amúgy elmondanád miért? Gondolom Te is az a kategória vagy, aki kb. csak XP-t használt életében, és nem élte meg a 98-XP váltást... És most újítani kell, és jajjistenem.. Ugyan ez volt a hozzáállás. És aztán mégis mindenki képes volt váltani.. Nah mindegy.
Manapság semmi baj nincs már a 7-tel, tökéletesen működik. Személy szerint nekem a Vistával sem volt semmi bajom, tökéletesen működött, semmi halálozás meg ilyenek nem voltak, sem kékhalál, sem más... Aki meg warezol (nem rád gondolok) az meg megérdemli, hogy sz@rozzon a rendszere... (Más, én most raktam a notira Ubuntut, a Win7 mellé, eddig rühelltem a linux-ot, most viszont már kezdek vele megbarátkozni... Szal ennyit erről. Okoskodkoni, fikázni könnyű...)
@z0d1ak: Nekem asszem amikor legelőször raktam a netbook-ra fel a hetet, akko hagyott nagyobb felbontást állítani, de utána máskor amikor megnéztem, akkor már nem, nem tudom, hogy mitől függhetett...Akkor volt tologatós.
Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest