- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aha... És amúgy elmondanád miért? Gondolom Te is az a kategória vagy, aki kb. csak XP-t használt életében, és nem élte meg a 98-XP váltást... És most újítani kell, és jajjistenem.. Ugyan ez volt a hozzáállás. És aztán mégis mindenki képes volt váltani.. Nah mindegy.
Manapság semmi baj nincs már a 7-tel, tökéletesen működik. Személy szerint nekem a Vistával sem volt semmi bajom, tökéletesen működött, semmi halálozás meg ilyenek nem voltak, sem kékhalál, sem más... Aki meg warezol (nem rád gondolok) az meg megérdemli, hogy sz@rozzon a rendszere... (Más, én most raktam a notira Ubuntut, a Win7 mellé, eddig rühelltem a linux-ot, most viszont már kezdek vele megbarátkozni... Szal ennyit erről. Okoskodkoni, fikázni könnyű...)
@z0d1ak: Nekem asszem amikor legelőször raktam a netbook-ra fel a hetet, akko hagyott nagyobb felbontást állítani, de utána máskor amikor megnéztem, akkor már nem, nem tudom, hogy mitől függhetett...Akkor volt tologatós.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest