- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aha... És amúgy elmondanád miért? Gondolom Te is az a kategória vagy, aki kb. csak XP-t használt életében, és nem élte meg a 98-XP váltást... És most újítani kell, és jajjistenem.. Ugyan ez volt a hozzáállás. És aztán mégis mindenki képes volt váltani.. Nah mindegy.
Manapság semmi baj nincs már a 7-tel, tökéletesen működik. Személy szerint nekem a Vistával sem volt semmi bajom, tökéletesen működött, semmi halálozás meg ilyenek nem voltak, sem kékhalál, sem más... Aki meg warezol (nem rád gondolok) az meg megérdemli, hogy sz@rozzon a rendszere... (Más, én most raktam a notira Ubuntut, a Win7 mellé, eddig rühelltem a linux-ot, most viszont már kezdek vele megbarátkozni... Szal ennyit erről. Okoskodkoni, fikázni könnyű...)
@z0d1ak: Nekem asszem amikor legelőször raktam a netbook-ra fel a hetet, akko hagyott nagyobb felbontást állítani, de utána máskor amikor megnéztem, akkor már nem, nem tudom, hogy mitől függhetett...Akkor volt tologatós.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs