Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem a verzió ugyanaz, mint amit már feltettem pár hete, amikor megjelent a magyar.. Ha jól láttam akkor ugyanaz, azt nem értem, hogy minek telepítette megint.
Mert még mielőtt elkezdte telepíteni a frissítést, megnéztem a verziószámot, és frissítés után ugyanaz volt.. És ugyanúgy feltette, kitette az ikont az asztalra meg ilyesmi, szal nem tom..Nah most utólag belegondolva, lehet mégsem UA, lehet, hogy 1911 volt, na nem tom, bakkR, nah mindegy végülis.

Mellesleg nekem jó ideje írjkála a WU az MSE frissítéseket. Attól függetlenül, hogy magától frissítget.
Szal ettől függetlenül írkálta az update... Most ez annyiban más, hogy ha nem tölti le, akkor max mutatni fogja az Update, ha ráböx a frissítésre, legalábbis gondolom, mint a bétánál volt. Mi a ver. száma az MSE-dnek?
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert még mielőtt elkezdte telepíteni a frissítést, megnéztem a verziószámot, és frissítés után ugyanaz volt.. És ugyanúgy feltette, kitette az ikont az asztalra meg ilyesmi, szal nem tom..