Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
Bakker, ez 131MB-os, na, szopom az adatcsomagot megint.

De ha már kivették, legalább le lehetne szedni külön!!!
(Vagy fizetnék az adatforgalmat, de ugye ki hallott már olyat...
)
Ja, haver T-Netje 3-4MB/sec, Pannon 200kB/sec... Igazából munka miatt sürgősen kellett net, és anno csak Pannon volt akciós, azóta már 100X megbántam. Szerencsére ők is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hittem, te mindent tusz W7-ről.
Akkor most megfogtalak.
Ja, mindig kihúzom a stick-et a gépből, ha nem vagyok neten, de a Vistát (ha már beállítottam) és XP-t sem zavarta ez soha. Rohadt idegesítő egy hiba.
A segítséget ismételten köszönöm!
sfdrakex: Mindig ugyanoda. Hogy miért gáz, már leírtam. Nem megyek netre, amíg nincs teljes védelem a gépen, de teljesen installált OS partíciót akarok lementeni. Másrészt netem sem mindig van. Ha meg másnál telepítek rendszert, dettó.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Vagy fizetnék az adatforgalmat, de ugye ki hallott már olyat...
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor most megfogtalak.
Ja, mindig kihúzom a stick-et a gépből, ha nem vagyok neten, de a Vistát (ha már beállítottam) és XP-t sem zavarta ez soha. Rohadt idegesítő egy hiba.