- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Szia, a TC-től független. Intézős másolgatásnál is elkopik a ram, illetve most egy 3/4 órára itt hagytam a gépet, az esetet kikapcsoltam teljesen és most 98%-on áll a ram kihasználtság...
A virtuális memóriát alapban a windows kezelte, majd átraktam kézibe 250MB-6GB majd 6.5GB-8GB értékre, mind3 esetben ugyan ez a tünet.
Ilyen vírusirtó, antyspy-malware-stb. programból már talán nincs is olyan amit még nem futtattam le, de egyik sem talált semmilyen problémát/problémás fájlt/futó alkalmazást.
(természetesen a vírus, stb. kergetőkből csak az eset + windefender fut a többit csak ennek a problémának a kedvéért indítottam el)A futó alkalmazások között pedig soha semmilyen folyamat nincsen ami kimagaslóan sok ramot zabálna, tehát ezért vagyok tanácstalan, mert nem látom mi fogyasztja el. (egy win reinstallon már túl vagyok a helyzet változatlan, illetve lehet a friss telepítés után nem volt meg ez a probléma csak valamelyik win frissítés után --> ezt nem nagyon figyelgettem egyesével)
Miközben írom ezt a regényt közben eszembe jutott egy alapvető dolog amivel nem foglalkoztam, pedig mindenhol megemlítettem...utorrent --> nemrégiben ezt is frissítettem a legújabbra.
Most, hogy kilőttem úgy néz ki meg sem moccan a memória kihasználtság (olyan 20 körül áll). Hát ha ez valóban megoldja, akkor ez nagy amatőrség volt a részemről, hogy nem jutott eszembe. Már mindenféle vírus, program satöbbi felmerült, de ez még nem...Na várok egy órácskát, hanem mozdul a ram akkor megvan a bűnös. (ami érdekes a utorrent sem foglal semmi extrát a ramból a futó folyamatok között...)
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest