Hirdetés

Aktív témák

• killipoly

aktív tag

Szisztok!
    Bocs a lama kerdesekert elore.
    Szoval,jeleneleg egy 32bites win 7 ultimate-em van fent egy dell xps16 notebook-on,de mivel ugye a 32es nem tamogatja a 4 giga ramot,ezert egy 64 eset tervzek ujratelepiteni.
    Konkretan egy Dell editiont,amirol kerdeztem a feltotol a torrent oldalon ahol fentvan es ezt a valaszt kaptam:
    Hello!
    Először is, a Dell azt jelenti, hogy kifejezetten dell gépekhez, de csak azokhoz, amiket ők alkalmasnak találtak win 7 futására. Ha a tiéd közéjük tartozik, akkor driver miatt nincs miért aggódni, netán még a dell supporton is fennt vannak win 7 driverek. Amúgy meg érdemes az egyes hardverkomponensek gyártójának oldalára is felnézni.
    Eme oprendszer fő lényege, hogy nem kell sem aktiválni, sem serial, ha a géped benne van a fennt említett listában...így működik az windows update, meg minden.

Es a gepem a listan van..
    Erdemesnek latjatok a 64 bites illetve konkretan ennek a rendszernek a feltelpiteset?
    Nincs tapasztalatom 64es rendszerrel,hallottam jo es rossz tapasztalatokat is.(rossz tapasztalatkent foleg a driverek hianayat)
    Ott van lehetosegnek az is hogy 32eset rakok fel megint csak egy patchel ami altal tamogatva lesz a 4 giga ramom.
    :R
    Mindenkinek szep napot!:)

Aktív témák