Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
A lila modokkal az a baj, hogy ha sikerül kiszedni egy nagyon jót, az annyit megér nekem is, hogy ne akarjam eladni. Így eladni szinte sosem sikerül, mert a jót azt nem adom, a feleslegeset meg nem tudom, mivel az másnak sem kell nagyon.
A végén olyan is volt, hogy dissolve-oltam endo-ért, mert kellett a hely, viszont így is van már vagy 60.
Annyit meg nem vagyok fenn, hogy állandóan azt lessem, kinek mi kell, a market-en is hirdetek egész olcsókat, de még úgy sem nagyon mennek el. Leginkább úgy volt az eladással sikerélményem, hogy amikor prime fegyvert vett egy mókus, akkor egyből felajánlottam neki, hogy van hozzá rivenem is, és akkor úgy elvitte korrekt áron azt is. De kb. ennyi. Szoktam nézni, hogy némelyek milyen elvadult árakon próbálják hirdetni, annak a 99%-a tuti nem megy el annyiért.
Ezért aztán inkább játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest