- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
A lila modokkal az a baj, hogy ha sikerül kiszedni egy nagyon jót, az annyit megér nekem is, hogy ne akarjam eladni. Így eladni szinte sosem sikerül, mert a jót azt nem adom, a feleslegeset meg nem tudom, mivel az másnak sem kell nagyon.
A végén olyan is volt, hogy dissolve-oltam endo-ért, mert kellett a hely, viszont így is van már vagy 60.
Annyit meg nem vagyok fenn, hogy állandóan azt lessem, kinek mi kell, a market-en is hirdetek egész olcsókat, de még úgy sem nagyon mennek el. Leginkább úgy volt az eladással sikerélményem, hogy amikor prime fegyvert vett egy mókus, akkor egyből felajánlottam neki, hogy van hozzá rivenem is, és akkor úgy elvitte korrekt áron azt is. De kb. ennyi. Szoktam nézni, hogy némelyek milyen elvadult árakon próbálják hirdetni, annak a 99%-a tuti nem megy el annyiért.
Ezért aztán inkább játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest