Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #6279 üzenetére

Rhino nem érdekel igazán. Sokáig agyaltam, h az legyen vagy Wukong. Nem igazán a játék szerint haladtam, persze küldiket csináltam azért, de nem vagyok kapkodós.

Sokat olvastam wikit, néztem videókat, így lett Wukong, a többi csak jött vhogy.
    Az fura, h ezeket a bossokat többször lenyomtam, de nem sok frame állt össze.
    OK, mivel nem érdekeltek, gyanítom, h eladtam a részeiket... :)

Fegyverek dettó. Galatine-t használtam sokáig, meg a Braton-t és utána a Boar-t.
    Majd Ignis, ignis wraith... Utána indexre kerestem a tökéletes fegyót, mert amúgy szinte bármi megfelel a legtöbb mapra.

Később már arra gyúrtam, h megtaláljam a nekem legjobbat indexre, kuva küldikre, arbira. Lassan meg is vannak. Tudom, h vannak kuva fegyók, jobb amp-ok, de nekem egy dolgot farmolni napokig az unalmas, max akkor állok neki, ha vmi nagyon kell. Ahogy látod is, arra megyek, amerre a kedvem tartja. Vannak még nekem is új részek benne, nem is akarom elkapkodni. Thermia sincs végig, spear sem, kuva sem, lich sem és eidolon sem...

Ezért is vagyok csak MR14... Mindent a modokra toltam, credit, idő, stb...
    Most gyártok pár cuccot, vettem múltkor platot és veszek még helyeket. Rég játszom vele, egy nagy pizza árát megéri pár havonta simán. :R

Új hozzászólás Aktív témák