Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vannak fegyverek és framek, amiknek van prime verziója...nyilván a simát nem érdemes megtartani, ha ott a prime is belőle (Szerintem, aztán lehet megköveződök érte).
Én legalábbis eladom az alapot, ha van belőle prime. Ingame, sima kreditért, hogy ne foglalja a slotokat. Talán kicsit áttekinthetőbb is lesz így a készlet, ha nincsenek benne az ilyenek.Kezdő szinten az arca plasmor az nagyon jó ksi tömegpusztító, az egyszerűbb farmolós helyeken simán használható lvl40 mobokig szinte minden csapat 1 lövés, ha jól van modolva. Ez egy olyan fegyver, amit én is megkrumpliztam, bár nem prime. Sőt, építettem egy másikat is, hátha egyszer focusfarmra majd egy másik lencsével is zseretnék nyomulni (csak nem hívtam le a foundryból, így nem foglal helyet).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó egy s21+ 5g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest