Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Gyártok én mindenféle fegyvert...

Most a Hek-kel próbálkozom és nem tűnik rossznak. Gyakorlatilag pucéran, úgy hogy semmi mod nincs benne majdnem minden 1-2 shot, akkor majd mi lesz ha bele tudom tenni a 100%-os Serration-t, hell's chamber-t stb...
Fegyver slottom az most van 14 vagy mennyi, frame slottom meg 4-5. PS Store-ban volt egy PS+ free csomag, ami adott egy fegyvert és 100 platot.A fegyvert hogy érted hogy ajánlott eladni és csak azokat meghagyni ami tetszik? Játékosoknak vagy csak úgy inventory-ból adjam el? Vannak még sötét dolgaim a játékkal kapcsolatban, de úgy ahogy haladok előre.
Épül az első framem is Rhino személyében, utána jön Valkyre, csak hozzá kell még plastids, hogy a system-ét meg tudjam csinálni. Benne vagyok egy klánban is és nagyon segítőkészek. Volt hogy elakadtam az egyik küldetésnél, pont az egyik junction előtt és jött az egyik emberke segíteni egyből.
Nevet adhatok, de mint említettem már Playstation 4-en játszom. Szóval ha te is ezen a platformon vagy akkor ok.
Szerk.:
Egyébként tervezem megvenni az Ember & Loki prime vaultot. Az ad 1200 platot, 2 framet, fegyvereket meg ilyenek. Kickstartnak jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse 2 A1657 Doboz + gyári kábel
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 48 " LG OLED AI B5 4K Smart TV garanciával
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest