Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• saelin

veterán

válasz vaakuum #4839 üzenetére

Gyártok én mindenféle fegyvert... :DDD
    Most a Hek-kel próbálkozom és nem tűnik rossznak. Gyakorlatilag pucéran, úgy hogy semmi mod nincs benne majdnem minden 1-2 shot, akkor majd mi lesz ha bele tudom tenni a 100%-os Serration-t, hell's chamber-t stb...
    Fegyver slottom az most van 14 vagy mennyi, frame slottom meg 4-5. PS Store-ban volt egy PS+ free csomag, ami adott egy fegyvert és 100 platot.

A fegyvert hogy érted hogy ajánlott eladni és csak azokat meghagyni ami tetszik? Játékosoknak vagy csak úgy inventory-ból adjam el? Vannak még sötét dolgaim a játékkal kapcsolatban, de úgy ahogy haladok előre.
    Épül az első framem is Rhino személyében, utána jön Valkyre, csak hozzá kell még plastids, hogy a system-ét meg tudjam csinálni. Benne vagyok egy klánban is és nagyon segítőkészek. Volt hogy elakadtam az egyik küldetésnél, pont az egyik junction előtt és jött az egyik emberke segíteni egyből. :)

Nevet adhatok, de mint említettem már Playstation 4-en játszom. Szóval ha te is ezen a platformon vagy akkor ok.

Szerk.:
    Egyébként tervezem megvenni az Ember & Loki prime vaultot. Az ad 1200 platot, 2 framet, fegyvereket meg ilyenek. Kickstartnak jó lesz.

Új hozzászólás Aktív témák