Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
vaakuum
üzenetére
Fúú te...
Ezt már 3x leírtuk neked. Megcsináltad már a Saya's Vigil questet a Cetus-on? Konzu-t keresd nála lehet elkezdeni a questet: [link]. És ha végeztél a quest-tel akkor lesz az amit drachoHUN ír. 5-össel kijössz a Warframe-ből, és Konzu mögött lesz egy kis út, annak a végén egy ajtó ott kell bemenni. De van videó a YT-on a questről.(#4757) ForestFox
Hello. Ezek közül az Argon Crystal a legmacerásabb, csak a Void-ban lehet farmolni (és Alert-eken). Azt én a Void/Teshub pályán szoktam farmolni. Menj Solo-ba, ne public-ba. Egyedül járd be az egész pálya minden eldugott zugát. Törj szét mindent, nyiss ki mindent. Úgy lehet könnyen találni. Viszont lutri, van mikor egyet se dob, de van mikor dob rendesen. Nekem eddig ez a rekord: [link].
Warframe-ed, és fegyvered bármennyi lehet. Csak ugye a hely ahol tárolod őket, azt csak platinumért lehet venni. Ezért egy kicsit becsapós az egész "free2play". Mert új játékosként plat-ot nehéz szerezni. Szóval vagy sokáig egy Warframe-mel játszol, míg nem tudsz magadnak platot tradelni, vagy fizetsz pénzzel és veszel platot. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én vettem már platot nem keveset, az 50 és 70%-os kuponok után. Viszont egy jó darabig nem is fogok többet.
Jó tanácsok:
-unlockold folyamatosan a bolygókat. Az legyen az elsődleges dolgod.
-Alerteket csináld. Főleg ami Argon-t, Formát, Nitain-t ad.
Ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan, én is nemrég óta nyomom és sok dolognak utánajártam. Ha tudok segítek. Hány órád van a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Parfüm topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt már 3x leírtuk neked. Megcsináltad már a Saya's Vigil questet a Cetus-on? Konzu-t keresd nála lehet elkezdeni a questet: