Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz #81999360 #4358 üzenetére

ahogy előttem is írták érdemes formákat raknod a fegyverre, ilyenkor polaritást (minden modnak megvan a saját polaritása - a mod jobb felső sarkában a helyigény után) tudsz megadni, ill cserélni már meglévőt - ettől lesz fele annyi a mod igény adott slotban ahogy láthatod az általad linkelt képen "Flow" modnál, 4 helyet foglal, holott duplája kellene neki (persze ha 9es indexű akkor nem 4et visz el adott formázott slot hanem 5-öt)

továbbá érdemes Catalystot rakni adott fegyverre vagy Warframe-re (fegyverre Orokin Catalyst, Warframer/sentinelre meg Orokin Reactor kell, ugyan az a szerepük, csak más eszközön) - ezek megduplázzák ad adott eszközön lévő helykapacitást - tehát alapból nem 30 lesz egy kimaxolt cuccon hanem 60, így sokkal több modot be tudsz rakni, értelem szerűen minél több modod van adott eszközön, annál erősebb a cuccod

továbbá vannak ellenség típusok, típustól függően mindegyiknek más és más a gyengéje, Warframeben van egy úgynevezett damage 2.0 sebzési rendszer, melyet itt találsz - elemental sebzések eredője, ill. ellenfelekre gyakorolt hatásaival

én speciel nagyon szeretem az ignist, ezt toltam fel formákkal és catalysttal, a wrait verzió és alap között am nincs sok különbség

Magazine Size 150 vs 200
    Max Ammo 750 vs 800
    Total Damage Heat 27 vs 25
    Crit Chance 5% vs 12%
    Crit Multiplier 2.0x vs 2.0x
    Status Chance 25% per second vs 30%
    Punch Through 2.0 m vs 2.0 m

Új hozzászólás Aktív témák