Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
üzenetére
ahogy előttem is írták érdemes formákat raknod a fegyverre, ilyenkor polaritást (minden modnak megvan a saját polaritása - a mod jobb felső sarkában a helyigény után) tudsz megadni, ill cserélni már meglévőt - ettől lesz fele annyi a mod igény adott slotban ahogy láthatod az általad linkelt képen "Flow" modnál, 4 helyet foglal, holott duplája kellene neki (persze ha 9es indexű akkor nem 4et visz el adott formázott slot hanem 5-öt)
továbbá érdemes Catalystot rakni adott fegyverre vagy Warframe-re (fegyverre Orokin Catalyst, Warframer/sentinelre meg Orokin Reactor kell, ugyan az a szerepük, csak más eszközön) - ezek megduplázzák ad adott eszközön lévő helykapacitást - tehát alapból nem 30 lesz egy kimaxolt cuccon hanem 60, így sokkal több modot be tudsz rakni, értelem szerűen minél több modod van adott eszközön, annál erősebb a cuccod
továbbá vannak ellenség típusok, típustól függően mindegyiknek más és más a gyengéje, Warframeben van egy úgynevezett damage 2.0 sebzési rendszer, melyet itt találsz - elemental sebzések eredője, ill. ellenfelekre gyakorolt hatásaival
én speciel nagyon szeretem az ignist, ezt toltam fel formákkal és catalysttal, a wrait verzió és alap között am nincs sok különbség
Magazine Size 150 vs 200
Max Ammo 750 vs 800
Total Damage Heat 27 vs 25
Crit Chance 5% vs 12%
Crit Multiplier 2.0x vs 2.0x
Status Chance 25% per second vs 30%
Punch Through 2.0 m vs 2.0 m
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cudy routerek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest