- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Gaming notebook topik
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Analóg fényképezés
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Én 7 pontnál járok de nagyon kinlodok vele.. Eddig soloban toltam de valahogy nem találtam izgalmasnak.. Nem is azért kinlodok vele mert nehéz... Illetve nehéz de a t4 keményebb... Csak az meg is éri
Ha valakinek van kedve phoboson kinlodni majd ceresen szóljon XD amúgy mi értelme ennek? Mármint hogy elveszik azt amiért egy warframe warframe? Snow globe hogolyo... Ash olyan mintha nem lenne semmi.. Hiába ugranek oda az ellenfelhez nincs range... A másik a dread... Olyan lassú a vesszo mintha eldobtam volna
Nekem valahogy a cryoticos dolog jobban bejött 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, fekete, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valakinek van kedve phoboson kinlodni majd ceresen szóljon XD amúgy mi értelme ennek? Mármint hogy elveszik azt amiért egy warframe warframe? Snow globe hogolyo... Ash olyan mintha nem lenne semmi.. Hiába ugranek oda az ellenfelhez nincs range... A másik a dread... Olyan lassú a vesszo mintha eldobtam volna