Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1NST1G8R

senior tag

Nekem meglett végre pár napja, közben annyi xp-t szereztem hogy tele volt már a csík és másnap toltam a 8-ast is. :DD

Néhány tipp az ugrálóshoz:

-Nova tényleg nem műxik, próbáltam én is, viszont a Valkyr hookja lehet még megy, azzal elvileg könnyedén fel tudod húzni magad a körplatformokra, akinek van esetleg tehet egy próbát.
    -Lassú frame kell hogy legyen idő célozni és lőni a pöttyöket, Rush-t semmiképp ne rakj be, Marathon-t viszont annál inkább, hogy ne fogyjon el idő előtt a stamina.
    -Minden ugrás után ahol meg tudsz állni várd meg míg visszatöltődik a stamina, nem kell sietni, kapkodni (nem időre megy :) ), csak szép lassan, megfontoltan haladni.
    -Ha jól emlékszem az első kivételével mindig hátraszaltóval érkezel meg a körplatformokra, arra kell figyelni hogy mikor felfelé szaladsz a platform vége felé kell nyomni egy ugrást hogy jól érkezzen.
    -Mindig figyelj a célkeresztre meg az iránygombra hogy jó irányba legyen mikor ugrasz. Én úgy b@sztam el legtöbbször hogy felfelé szaladt a falon mikor hosszába kellett volna....

A 8-as mastery piskóta, csak guggolva kell menni végig és hátulról leütögetni az ellent. Ha lopakodsz akkor se vesznek észre ha egy mérerre vagy tőlük és éppen rád néznek... :D

Új hozzászólás Aktív témák