- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van aki otthon van host profile-okkal? Én már kezdek tőle agyf@szt kapni.
Annyit szeretnék, hogy legyen minden clusterre 1-1 HP, amiben a generikus beállítások vannak. Ezt úgy próbáltam elérni, hogy a storage és a network részt teljesen kihagyom a profile-ból. Utóbbinál csak pl. NTP, DNS, stb servereket, core dump-ot, stack-et hagyom meg.
De ha uncheck-re rakom az exclude-olni kívánt részeket, akkor pl. leveri az IMM interface-t és a switch-ét. Ha X-el kitörlöm, akkor vagy invalid lesz a profile vagy folyamatosan customize után sír, és nem értem miért és mit akarna módosíttatni.
Olyanba is belefutottam, hogy sikerült compliance-ra rakni a hostokar, de restart után ismét non-complince-ba mennek át. Illetve hogy adott fw szabályt nem hajlandó bekapcsolni.Van esetleg tippje valakinek, hogy mit cseszek el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Formula-1
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Egérpad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest