Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- XMLTV EPG letöltő progi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap este betettem a gépbe egy RAID1 tömböt. Meg is jelenet (6.5U1) web client alatt. Ezután létrehoztam belőle egy datastore-t. Majd ezután az egyik VM-hez hozzáadtam az egész tömböt, hogy akkor használja mint új lemezt...El is kezdte létrehozni rajta a vmdk-t, ami 2TB méret miatt nem volt egy kapkodó idegbeteg, de gondoltam reggelig megcsinálja.
Még este azt tapasztaltam, hogy a web client kifagy és elérhetetlenné vált. Gondoltam csak nagyon belassult...volt már ilyen. Reggelre befejezi és okés is lesz... Viszont nem lett... Csak a fehér vmware felirat van a kék képernyőn és ennyi. Újraindítottam az egész hostot, de az elején még be tudok lépni, viszont a host infók már nem töltődnek be...
2 VM autostart-al fut rajta. Ezek hiba nélkül futnak és elérhetők a hálózaton.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest