Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap este betettem a gépbe egy RAID1 tömböt. Meg is jelenet (6.5U1) web client alatt. Ezután létrehoztam belőle egy datastore-t. Majd ezután az egyik VM-hez hozzáadtam az egész tömböt, hogy akkor használja mint új lemezt...El is kezdte létrehozni rajta a vmdk-t, ami 2TB méret miatt nem volt egy kapkodó idegbeteg, de gondoltam reggelig megcsinálja.
Még este azt tapasztaltam, hogy a web client kifagy és elérhetetlenné vált. Gondoltam csak nagyon belassult...volt már ilyen. Reggelre befejezi és okés is lesz... Viszont nem lett... Csak a fehér vmware felirat van a kék képernyőn és ennyi. Újraindítottam az egész hostot, de az elején még be tudok lépni, viszont a host infók már nem töltődnek be...
2 VM autostart-al fut rajta. Ezek hiba nélkül futnak és elérhetők a hálózaton.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest