Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Nem akartam babrálni a RAID-et.
Közben már megoldottam, kibővítettem a datastore-t, csináltam rajta akkor vmfs-eket amekkorákat akartam és azt adtam át a NAS-nak és azokból csináltam iSCSI LUN-okat.
Viszont itt megint érdekességbe ütköztem számomra.Level 1-en (fizikai vason) futó esxi-ban sikerült is szépen beállítani az kapcsolatot (iSCSI target), aztán most próbáltam, hogy hozzáadni a level2-es (nested) hypervisor-okon is, hogy lehessen folytatni a cluster beállítását. De itt jön amit nem értek, egyik nested hoston lévő iSCSI vezérlőt sem tudom pingelni és nem jövök rá mért. Ugyan azon vSwitch-en lévő mgmt címükre meg simán válaszol. Van esetleg tippetek?
LvL2 ESXi (Az összes lábuk a "Level 2 Network"-re van állítva, ahogy látszik is a fenti képen):

További érdekesség számomra, hogy a NAS-ESXi közti adatkapcsolat az mért csak 100megás, migráltam át a 2 nested ESXi datastore-jait a NAS-on lévő iSCSI LUN-ra és 10-11MB/s-el másolt csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest