Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Nem akartam babrálni a RAID-et.
Közben már megoldottam, kibővítettem a datastore-t, csináltam rajta akkor vmfs-eket amekkorákat akartam és azt adtam át a NAS-nak és azokból csináltam iSCSI LUN-okat.
Viszont itt megint érdekességbe ütköztem számomra.Level 1-en (fizikai vason) futó esxi-ban sikerült is szépen beállítani az kapcsolatot (iSCSI target), aztán most próbáltam, hogy hozzáadni a level2-es (nested) hypervisor-okon is, hogy lehessen folytatni a cluster beállítását. De itt jön amit nem értek, egyik nested hoston lévő iSCSI vezérlőt sem tudom pingelni és nem jövök rá mért. Ugyan azon vSwitch-en lévő mgmt címükre meg simán válaszol. Van esetleg tippetek?
LvL2 ESXi (Az összes lábuk a "Level 2 Network"-re van állítva, ahogy látszik is a fenti képen):

További érdekesség számomra, hogy a NAS-ESXi közti adatkapcsolat az mért csak 100megás, migráltam át a 2 nested ESXi datastore-jait a NAS-on lévő iSCSI LUN-ra és 10-11MB/s-el másolt csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest