Hirdetés
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- OLED TV topic
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Házimozi belépő szinten
- Tápos kibeszélő offtopik
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Nem akartam babrálni a RAID-et.
Közben már megoldottam, kibővítettem a datastore-t, csináltam rajta akkor vmfs-eket amekkorákat akartam és azt adtam át a NAS-nak és azokból csináltam iSCSI LUN-okat.
Viszont itt megint érdekességbe ütköztem számomra.Level 1-en (fizikai vason) futó esxi-ban sikerült is szépen beállítani az kapcsolatot (iSCSI target), aztán most próbáltam, hogy hozzáadni a level2-es (nested) hypervisor-okon is, hogy lehessen folytatni a cluster beállítását. De itt jön amit nem értek, egyik nested hoston lévő iSCSI vezérlőt sem tudom pingelni és nem jövök rá mért. Ugyan azon vSwitch-en lévő mgmt címükre meg simán válaszol. Van esetleg tippetek?
LvL2 ESXi (Az összes lábuk a "Level 2 Network"-re van állítva, ahogy látszik is a fenti képen):

További érdekesség számomra, hogy a NAS-ESXi közti adatkapcsolat az mért csak 100megás, migráltam át a 2 nested ESXi datastore-jait a NAS-on lévő iSCSI LUN-ra és 10-11MB/s-el másolt csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Futás, futópályák
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- Arc Raiders
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amatőr csillagászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest