Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windowsos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Ja, lehet hülyén fogalmaztam meg és nem 100%-ban adtam át azt amire gondolok, akkor még 1x
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelenleg 2db HP szerverre húztam fel 1-1 esxi-t és Hyper-V-t a szakdogám miatt. Mielőtt telepítettem volna az egyes hypervisorokat a HP RAID kezelőjében csináltam tömböket és erre húztam fel a hypervisort. A kérdésem az akart lenni, hogy:
1. ez a gyakorlatban is így megy vagy sem. Tehát magát a hypervisort is előre konfigurált RAID-re telepítik vagy sem? De már válaszoltál rá, sima RAID 1 elég ezek szerint.
2. Ha nincs különálló datastore (pl HP MSA), hanem a serverben lévő diskeket használom akkor a RAID kialakítását a szerver RAID kezelőjében vagy hypervisor-ban érdemesebb megvalósítani, gondolom utóbbi, nem?Konkretizálva a dolgokat. Adott egy HP ProLiant DL380 G7, benne 2 x 72GB és 6 x 146GB-os Diskekkel. A legjobb megoldás az, ha a 2db 72-es diskből csinálok egy RAID1-et és arra tolom rá a hypervisor-t, a maradék 6ot nem "bántom" a HP-s RAID managerben, hanem majd VMware-ben állítom be RAID10-nak pl, nem?
Remélem most már kicsit jobban átment amit kérdezni akartam. Bár most is már fáradt vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)