- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
ngabor2 #2869 üzenetére
én állandóan csalódom a linuxban. szerintem rohadtul nem érthető. összevissza kell benne minden tbeírogatni, meg van olyan parancs, ami a readmeben van a parancsértelmezőben meg nincs. kiirogat nekem olyanokat, hogy nem tudom, hova nyúljak. nincs egy how-to, ha van abban olyan ködösen van megfogalmazva a leírás, mintha egy krimit olvasnék. xar az egész. ráadásul állandóan ez a disztrib magyarázat. hát vált ilyenre, meg olyanra. NEM! én ezt választottam és azt akarom, hogy ez működjön. Nem akarok feltenni egy 50. disztrebet, mert ha azzal lesz gondom, akkor jön valaki, hogy tegyem fel a prohardver linuxot, mert most az a jó. Ezt a xart is emberek találták fel. És sokaknak az 1.1-es UHU is működik. És működik alatta a noname tvkártya meg a WiFis kenyérpiritó. De könyörgöm mine ennyire túlbonyolítani. Szerintem semmi jó nincs a linuxban.
Tudom kocka vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest