Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Próbáltam keresőt, de lehet h rosszul mert nem találtam.
- Ha 1.0-s Uhu-t szeretnék frissíteni 1.2-re, ahhoz innen [link] melyik iso-t töltsem le? Az uhu-linux-1.2-update1-cd1.iso erre való, vagy ahogy a talán az. 1.2 kiadásakor megjelent ''cikkben'' az uhu oldalán írják, a rendes 2 iso közül az első uhu-linux-1.2-cd1.iso kell ehhez?
- Skype-ot szeretnék, nagyon. Melyik skype csomag kell innen [link] ? És azt hogy tegyem fel? Lépésről lépésre...
1.0 alatt (amit tegnap este tettem fel, szóval teljesen láma vagyok, szájbarágósan magyarázzatok légyszi) nagyon nem ment, se synaptic-kal, se sehogy. A deb csomagot töltöttem le.
Kell valami utánaállítgatni, hogy működjön is?
Függőségeket, akármit... ha igen, hogyan?
Kösz előre is minden segítő hozzászólást.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Függőségeket, akármit... ha igen, hogyan?