Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TV antenna és jelerősítés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Tegnap este 1 órát próbálkoztam beállítani. Sikertelenül. Így gondoltam, hogy leszedem az 1.2es verziót. Most jön lefelé. És amúgy eszembe jutott, hogy az előző konfigommal se ment
(azon is AC97 hang volt) Jah igen: honnan lehet leszedni Linuxra játékokat, progikat, meg ilyeneket? És amúgy tegnap linux alól letöltöttem egy progit (linuxos) és kaptam egy .bin fájlt, amivel nem tudok mit kezdeni
Utolsó kérdés: pl: videókarinak nem kell drivert felrakni, jó az amit a Linux felrak magának? Sorry a kérdésekért, csak nagyon láma vagyok (egyenlőre
)
Üdv: Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest